Με έκκληση Αβέρωφ αποφασίστηκε επανεξέταση τον Σεπτέμβρη των στάσιμων μαθητών

Με έκκληση Αβέρωφ αποφασίστηκε επανεξέταση τον Σεπτέμβρη των στάσιμων μαθητών

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, αναγνωρίζοντας τις συνθήκες πίεσης που βίωσαν οι μαθητές και μαθήτριες και λαμβάνοντας υπόψη και την έκκληση που έγινε από τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία σε μαθητές και μαθήτριες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στασιμότητας, αποφάσισε όπως οι μαθητές/μαθήτριες Λυκείων και Τεχνικών Σχολών που μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων παραμένουν στάσιμοι/ες, έχουν την ευκαιρία να επανεξεταστούν στα αντίστοιχα μαθήματα στις αρχές Σεπτεμβρίου, πριν την έναρξη των μαθημάτων για την επόμενη σχολική χρονιά.

 
 Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας  οι μαθητές και μαθήτριες  Λυκείων και Τεχνικών Σχολών που παραμένουν στάσιμοι/ες τον Ιούνιο, θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τους ανεξεταστέους/ες και θα μπορούν να παρακαθίσουν εκ νέου σε εξετάσεις τον Σεπτέμβριο.
 
 Το Υπουργείο προσθέτει ότι οι σχετικές οδηγίες δίνονται  στα σχολεία από τα οποία θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι/ες.
 
Τέλος το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι για την απόφαση του Υπουργού Παιδείας θα τύχει ενημέρωσης και η Βουλή των Αντιπροσώπων, όπως προνοείται στον σχετικό Κανονισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE