ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στον παρακαμπτήριο Λεμεσού ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων

Εργασίες στον παρακαμπτήριο Λεμεσού ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων

Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανασίου και Γερμασόγειας, ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων από την 1η μέχρι τις 7 Ιουλίου.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, την περίοδο 1-7 Ιουλίου, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου, από η ώρα 22:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στο τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανασίου και Γερμασόγειας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα είναι κλειστές οι βόρειες λωρίδες του παρακαμπτήριου, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανασίου και Γερμασόγειας, καθώς και η είσοδος στον παρακαμπτήριο από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου προς Λευκωσία.

Η διακίνηση της τροχαίας με κατεύθυνση από Πάφο προς Λευκωσία θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου, της λεωφόρου Αγίου Αθανασίου και των οδών Κολωνακίου, Σπύρου Κυπριανού στη Γερμασόγεια και τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top