Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 65χρονο στον αυτοκινητόδρομο - Η έκκληση της Αστυνομίας

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 65χρονο στον αυτοκινητόδρομο - Η έκκληση της Αστυνομίας

Ακόμη ένα θύμα της ασφάλτου – Έχασε τον έλεγχο του φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται -  Η έκκληση της Αστυνομίας

Ο Σταύρος Παντελή, 65 ετών, τέως κάτοικος Λευκωσίας, είναι το θύμα θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας.
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω τις 9.30 το βράδυ, όταν το βαρύ φορτηγό που οδηγούσε ο Παντελή, στον πιο πάνω αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, χτύπησε αρχικά σε σήμα τροχαίας και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε εκτός δρόμου.


Από το δυστύχημα αποκόπηκε επίσης πάσσαλος υψηλής τάσης ηλεκτρισμού της ΑΗΚ. Ο 65χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός, διαπίστωσε το θάνατό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το πιο πάνω δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804149 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE