ΕΛΛΑΔΑ

Προνόμια: Αυτό είναι το πρώτο κέντρο διασκέδασης που απαγορεύει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους

Προνόμια: Αυτό είναι το πρώτο κέντρο διασκέδασης που απαγορεύει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους

Το πλαίσιο λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης που θα λειτουργήσουν είτε ως αμιγείς χώροι για εμβολιασμένους και νοσήσαντες είτε ως μεικτοί χώροι και με μη εμβολιασμένους πολίτες παρουσίασε, μεταξύ άλλων, την Τρίτη η κυβέρνηση, δημιουργώντας στην ουσία καταστήματα «δύο ταχυτήτων».

Για τους αμιγείς χώρους με εμβολιασμένους και νοσήσαντες η πληρότητα θα ανέρχεται στο 60%. Στους μεικτούς χώρους η πληρότητα θα ανέρχεται μόλις στο 25%, ενώ θα είναι υποχρεωτικό προηγούμενο αρνητικό rapid τεστ για τους μη εμβολιασμένους.

Τα κέντρα διασκέδασης θα δηλώνονται ως αμιγείς ή μικτοί σε ειδική πλατφόρμα και φέρουν ειδική σήμανση, με το Posidonio Music Hall -στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος- να γίνεται το πρώτο κέντρο διασκέδασης το οποίο απαγορεύει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους.

Αυτό ανακοίνωσε ο τραγουδιστής με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν» αναφέρει στο βίντεο που ανήρτησε ο Πάνος Κιάμος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top