LIFESTYLE

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται στη Μύκονο μετά από δύο αναβολές

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται στη Μύκονο μετά από δύο αναβολές

Ύστερα από δύο αναβολές του θρησκευτικού τους γάμου, λόγω κορονοϊού, η μεγάλη στιγμή για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη σύντροφό του, Ελένη Τσιριγκάκη έφτασε!

Αν και το ζευγάρι είχε από πέρυσι στα σχέδιά του έναν θρησκευτικό γάμο παρουσία πολλών ατόμων, που θα γινόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης στη Μύκονο, λόγω των συνθηκών και μέχρι να μπορούν να το γιορτάσουν δεόντως με τους εκατοντάδες δικούς τους ανθρώπους, αποφάσισαν να κάνουν αρχικά τον πολιτικό τους γάμο σε λίγες μέρες και του χρόνου το καλοκαίρι τον θρησκευτικό, με κουμπάρους τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Espresso», θα τελεστεί την Πέμπτη 15 Ιουλίου στο δημαρχείο της Μυκόνου, από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, όπου το «παρών» θα δώσουν λίγοι συγγενείς, ο γιος του Γρηγόρη και η κόρη της Ελένης, ο Δημήτρης Θεοδώρου και η Κατερίνα Μονογυιού ως μάρτυρες, ενώ θα ακολουθήσει μία μικρή γαμήλια δεξίωση.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη πλέουν πραγματικά σε πελάγη ευτυχίας.
Ο γάμος τους θα συνδυαστεί μάλιστα και με ένα άλλο ευτυχές γεγονός, την πρώτη συναυλία του τραγουδιστή, έναν χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top