Νέο μέτωπο φωτιάς στη Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκαν τέσσερα εναέρια Μέσα

Νέο μέτωπο φωτιάς στη Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκαν τέσσερα εναέρια Μέσα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην Επαρχία Λεμεσού μεταξύ των χωριών Φασούλα προς Παλώδια.

Ανταποκρίνονται πολλές επίγειες δυνάμεις (4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λεμεσού και 1 από ΕΜΑΚ).

Επιπρόσθετα το Τμήμα Δασών με άλλα 3 οχήματα. Ενεργοποιήθηκαν και 4 εναέρια μέσα τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα και τα 2 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με την άφιξη των επίγειων δυνάμεων στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE