Νέο μέτωπο φωτιάς στη Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκαν τέσσερα εναέρια Μέσα

Νέο μέτωπο φωτιάς στη Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκαν τέσσερα εναέρια Μέσα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην Επαρχία Λεμεσού μεταξύ των χωριών Φασούλα προς Παλώδια.

Ανταποκρίνονται πολλές επίγειες δυνάμεις (4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λεμεσού και 1 από ΕΜΑΚ).

Επιπρόσθετα το Τμήμα Δασών με άλλα 3 οχήματα. Ενεργοποιήθηκαν και 4 εναέρια μέσα τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα και τα 2 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με την άφιξη των επίγειων δυνάμεων στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE