Νέο μέτωπο φωτιάς στη Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκαν τέσσερα εναέρια Μέσα

Νέο μέτωπο φωτιάς στη Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκαν τέσσερα εναέρια Μέσα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην Επαρχία Λεμεσού μεταξύ των χωριών Φασούλα προς Παλώδια.

Ανταποκρίνονται πολλές επίγειες δυνάμεις (4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λεμεσού και 1 από ΕΜΑΚ).

Επιπρόσθετα το Τμήμα Δασών με άλλα 3 οχήματα. Ενεργοποιήθηκαν και 4 εναέρια μέσα τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα και τα 2 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με την άφιξη των επίγειων δυνάμεων στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δικηγόρος Σάντυ: Ετσι κατέληξαν τα έγγραφα στον Δρουσιώτη - Ζητά να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των sms - Βίντεο

Δικηγόρος Σάντυ: Ετσι κατέληξαν τα έγγραφα στον Δρουσιώτη - Ζητά να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των sms - Βίντεο

Ο δικηγόρος Νίκος Κληρίδης, που εκπροσωπεί τη λεγόμενη «Σάντυ», μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» για τις καταγγελίες που δημοσιοποίησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το υλικό και τους χειρισμούς της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE