Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 65χρονου Παντελή που «έσβησε» στην άσφαλτο στα Λιβάδια – Τι κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 65χρονου Παντελή που «έσβησε» στην άσφαλτο στα Λιβάδια – Τι κατέδειξε

Σε ιατροδικαστική εξέταση υποβλήθηκε η σορός του άτυχου 65χρονου Σταύρου Παντελή, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιουνίου στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Ορθόδοξου Ορθοδόξου, ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια με πρόσφατο έμφραγμα μυοκαρδίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω τις 9:30 το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιουνίου, όταν το βαρύ φορτηγό που οδηγούσε ο Παντελή, στον πιο πάνω αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς, παρεξέκλινε της πορείας του, χτύπησε αρχικά σε σήμα τροχαίας και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε εκτός δρόμου.

Από το δυστύχημα αποκόπηκε επίσης πάσσαλος υψηλής τάσης ηλεκτρισμού της ΑΗΚ. Ο 65χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός, διαπίστωσε το θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Σε ουσιαστική συζήτηση που θα αποτελέσει την απαρχή για πιο εντατικές διαβουλεύσεις στο Κυπριακό, προσβλέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη σημερινή του συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE