Δεν απάντησε στην κατηγορία για άσεμνη επίθεση ο πρώην Ευρωβουλευτής - Ενδεχόμενο προδικαστικών ζητημάτων από τον δικηγόρο του

Δεν απάντησε στην κατηγορία για άσεμνη επίθεση ο πρώην Ευρωβουλευτής - Ενδεχόμενο προδικαστικών ζητημάτων από τον δικηγόρο του

Αναβλήθηκε για τον Οκτώβρη η υπόθεση κατά πρώην Ευρωβουλευτή για άσεμνη επίθεση, η οποία είχε καταχωρηθεί στο δικαστήριο το Μάιο 2021, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Η υπόθεση του πρώην Ευρωβουλευτή είχε οριστεί για χθες, με σκοπό να απαντήσει στην κατηγορία της άσεμνης επίθεσης. Ωστόσο, ο δικηγόρος του, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ζήτησε αναβολή για να μελετηθεί το ανακριτικό υλικό και για να εξετάσει το ενδεχόμενο να εγείρει προδικαστικά ζητήματα.

Το Δικαστήριο ανέβαλε τελικά την υπόθεση για τα μέσα Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE