Αναχωρεί για Λετονία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Αναχωρεί για Λετονία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Για τη Ρίγα της Λετονίας αναχωρεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπου θα συμμετάσχει στην τέταρτη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ανατολική Εταιρική Σχέση που θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Μαΐου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τη Σύνοδο θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, η επαναβεβαίωση της σημασίας της εταιρικής σχέσης μεταξύ ΕΕ και ανατολικών της εταίρων καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και του Καυκάσου.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με Ευρωπαίους ηγέτες.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE