Έκταση 25 εκταρίων έκαψε η φωτιά στην περιοχή Φασούλας – Παλώδιας

Έκταση 25 εκταρίων έκαψε η φωτιά στην περιοχή Φασούλας – Παλώδιας

Συνολική έκταση περίπου 25 εκταρίων από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση και δέντρα, έκαψε νέα φωτιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα μεταξύ των χωριών Φασούλας και Παλώδιας. Ενδείξεις για κακόβουλη ενέργεια στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας.

 
Η φωτιά, που πλέον είναι σε διαχειρίσιμη κατάσταση, ξέσπασε γύρω στις 10.30 και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας, τρία του Τμήματος Δασών και ένα της ΕΜΑΚ.
 
Ενεργοποιήθηκαν, επίσης, τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας και τα δυο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών, ενώ επιστρατεύθηκε προωθητής γαιών για οριοθέτηση της πυρκαγιάς και δημιουργία διόδων για τις επίγειες δυνάμεις.
 
Κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς προστατεύθηκαν μεμονωμένες κατοικίες, ενώ οι δυνάμεις πυρόσβεσης επιχειρούν για τελικές κατασβέσεις και πλήρη οριοθέτηση, αναφέρει ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα αφού εντοπίστηκαν κάποια τεκμήρια που παραλήφθηκαν και εξετάζονται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE