Εν αναμονή αποφάσεων αναβλήθηκε η υπόθεση θανάτου του Θανάση Νικολάου

Εν αναμονή αποφάσεων αναβλήθηκε η υπόθεση θανάτου του Θανάση Νικολάου

Από κοινού αποφάσισαν να αιτηθούν αναβολή της διαδικασίας ενώπιον του θανατικού ανακριτή, Νομική Υπηρεσία και οικογένεια του Θανάση Νικολάου, εν αναμονή περαιτέρω εξετάσεων και άλλων αποφάσεων που θα ληφθούν για το χειρισμό της υπόθεσης θανάτου του 26χρονου εθνοφρουρού, που στις 29 Σεπτεμβρίου 2005 εντοπίστηκε νεκρός στο γεφύρι της Άλασσας.

 
Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο από την εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας, αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε σχέση με τις συνθήκες θανάτου του 26χρονου και πως σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο για περαιτέρω εξετάσεις επί των οστών του, από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, θα τεθεί σχετικό αίτημα στο δικαστήριο.
 
Η οικογένεια, που αναμένει ότι θα διαταχθεί ποινική έρευνα, ξεκαθάρισε πως θα ζητήσει όπως αυτή γίνει από ανεξάρτητους ανακριτές.
 
Η θανατική ανάκριση αναβλήθηκε για τις 4 Οκτωβρίου για περαιτέρω προγραμματισμό, ενώ μέχρι τότε η Νομική Υπηρεσία αναμένεται να αποφασίσει και να ανακοινώσει τα περαιτέρω βήματα γύρω από την υπόθεση.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE