Εν αναμονή αποφάσεων αναβλήθηκε η υπόθεση θανάτου του Θανάση Νικολάου

Εν αναμονή αποφάσεων αναβλήθηκε η υπόθεση θανάτου του Θανάση Νικολάου

Από κοινού αποφάσισαν να αιτηθούν αναβολή της διαδικασίας ενώπιον του θανατικού ανακριτή, Νομική Υπηρεσία και οικογένεια του Θανάση Νικολάου, εν αναμονή περαιτέρω εξετάσεων και άλλων αποφάσεων που θα ληφθούν για το χειρισμό της υπόθεσης θανάτου του 26χρονου εθνοφρουρού, που στις 29 Σεπτεμβρίου 2005 εντοπίστηκε νεκρός στο γεφύρι της Άλασσας.

 
Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο από την εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας, αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε σχέση με τις συνθήκες θανάτου του 26χρονου και πως σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο για περαιτέρω εξετάσεις επί των οστών του, από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, θα τεθεί σχετικό αίτημα στο δικαστήριο.
 
Η οικογένεια, που αναμένει ότι θα διαταχθεί ποινική έρευνα, ξεκαθάρισε πως θα ζητήσει όπως αυτή γίνει από ανεξάρτητους ανακριτές.
 
Η θανατική ανάκριση αναβλήθηκε για τις 4 Οκτωβρίου για περαιτέρω προγραμματισμό, ενώ μέχρι τότε η Νομική Υπηρεσία αναμένεται να αποφασίσει και να ανακοινώσει τα περαιτέρω βήματα γύρω από την υπόθεση.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE