Θρασύτατη δήλωση της Εμινέ Ερντογάν: Μειώστε τις μερίδες του φαγητού σας

Θρασύτατη δήλωση της Εμινέ Ερντογάν: Μειώστε τις μερίδες του φαγητού σας

Την ώρα που η τουρκική οικονομία συνεχίζει την… κατρακύλα και αυξάνονται συνεχώς τα ποσοστά των Τούρκων πολιτών που αδυνατούν να καλύψουν της καθημερινές, βασικές ανάγκες τους, η Εμινέ Ερντογάν προχώρησε σε μία θρασύτατη δήλωση.

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Γεωργίας, με τίτλο «Προστατέψτε το τραπέζι σας», η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφερε ως παράδειγμα τις χώρες της Αφρικής, λέγοντας πως η Τουρκία δεν χρειάζεται να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

«Ας φτιάξουμε μία λίστα πριν πάμε για ψώνια. Ας μειώσουμε τις μερίδες μας. Ας σταματήσουμε να μαζεύουμε τρόφιμα που ξέρουμε ότι θα χαλάσουν και ας παίρνουμε μόνο ό, τι χρειαζόμαστε», είπε η Εμινέ Ερντογάν.

Η δήλωση της έχει προκαλέσει οργή στην Τουρκία, ωστόσο φαίνεται πως… δεν ιδρώνει το αυτί του προεδρικού ζεύγους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμο πλάνο για τις Βρετανικές Βάσεις - Η επόμενη κίνηση της Κύπρου

ΠτΔ: Έτοιμο πλάνο για τις Βρετανικές Βάσεις - Η επόμενη κίνηση της Κύπρου

Θα κινηθούμε στη βάση ενός συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, δήλωσε τη Μ.Τρίτη από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με το θέμα των Βρετανικών Βάσεων. 

BEST OF TOTHEMAONLINE