Eπιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την πυρκαγιά στην περιοχή Monte Caputo - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Eπιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την πυρκαγιά στην περιοχή Monte Caputo - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπό έλεγχο φαίνεται ότι έχει τεθεί η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην Παρεκκλησιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αποδίδει τη φωτιά σε εμπρησμό και ήδη για την υπόθεση  ανακρίνεται ένα άτομο, 25 ετών.

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο 03 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:10 εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά, στην περιοχή του Monte Caputo στην κοινότητα Πύργος στην Επαρχία Λεμεσού.  

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE