Eπιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την πυρκαγιά στην περιοχή Monte Caputo - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Eπιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την πυρκαγιά στην περιοχή Monte Caputo - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπό έλεγχο φαίνεται ότι έχει τεθεί η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην Παρεκκλησιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αποδίδει τη φωτιά σε εμπρησμό και ήδη για την υπόθεση  ανακρίνεται ένα άτομο, 25 ετών.

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο 03 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:10 εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά, στην περιοχή του Monte Caputo στην κοινότητα Πύργος στην Επαρχία Λεμεσού.  

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE