Χειροπέδες σε 67χρονο για την μεγάλη πυρκαγιά

Χειροπέδες σε 67χρονο για την μεγάλη πυρκαγιά

Χειροπέδες σε 67χρονο για την μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στις ορεινές περιοχές Λεμεσού – Λάρνακας.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 67χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με τη μεγάλη πυρκαγιά στον Αρακαπά.

Όπως προαναφέραμε, σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο κρίθηκε ως ύποπτο και βρίσκεται στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.  

«Ενδεχομένως να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του προσώπου, ωστόσο θα δούμε πως θα πάνε οι έρευνες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE