ΚΥΠΡΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Τα τηλέφωνα προς χρήση για άτομα σε έκτακτη ανάγκη

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Τα τηλέφωνα προς χρήση για άτομα σε έκτακτη ανάγκη

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία τα τηλέφωνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα για να επικοινωνεί το κοινό σε έκτακτες περιπτώσεις δεν ισχύουν σήμερα,  λόγω μετακίνησης του Κέντρου Κρίσεως που στήθηκε χθες.

Σήμερα λειτουργεί Κινητός Σταθμός Διοίκησης και δεν υπάρχουν σταθερά τηλέφωνα, και το κοινό καλείται να επικοινωνεί με τους αριθμούς 1460 Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη και 112 - 199, καθώς και τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804040 και Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805050.
 
Επίσης η Αστυνομία υπενθυμίζει το κοινό να μην χρησιμοποιεί drones στις περιοχές όπου επιχειρούν τα πτητικά μέσα για κατάσβεση των πυρκαγιών, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να επηρεάσει την ασφάλεια των πτήσεων.
 
Εν τω μεταξύ αναφορικά με την πληροφορία για εντοπισμό νεκρών προσώπων, μεταβαίνουν στο σημείο της πυρκαγιάς μέλη της Αστυνομίας,  για εξακρίβωση της πληροφορίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE