ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημειώνεται αναζωπύρωση - Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Σημειώνεται αναζωπύρωση - Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σημειώνεται σε περιοχές της Κοινότητας Οδού της ορεινής Λάρνακας και επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής οι αναζωπυρώσεις της πυρκαγιάς στη περιοχή ήταν κάτι το αναμενόμενο και εξήγησε ότι αυτό συμβαίνει όταν  αρχίσουν να αναπτύσσονται ισχυροί άνεμοι.

Είπε πως υπάρχουν κάποιες αναζωπυρώσεις σε περιοχές της Κοινότητας Οδού όπου επιχειρούν και επίγειες αλλά και εναέριες δυνάμεις ούτως ώστε να περιοριστεί η πυρκαγιά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δρόμοι που οδηγούν στα χωριά Λάγια, Μελίνη, Οδού, Ορά και Αγίους Βαβατσινιάς ΔΕΝ είναι προσβάσιμοι για το κοινό λόγω συνεχών αναζωπυρώσεων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το χωριό Μελίη που εξασφάλισε το ThemaOnline:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top