ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητικές εικόνες: Κύμα στήριξης στους πληγέντες από την φωτιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκινητικές εικόνες: Κύμα στήριξης στους πληγέντες από την φωτιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τεράστιο ενδιαφέρον έδειξαν ο πολίτες με την συνεισφορά τροφίμων προς τους πυρόπληκτους  στις πληγείσες περιοχές από την καταστροφική πυρκαγιά.

Στο Συντονιστικό Κέντρο Σκαρίνου βρίσκεται και η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, και ο επίτροπος του Πολίτη Παναγιώτης Σεντώνας.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Σεντώνας, αναφέρει πως μετά και τις ανακοινώσεις για συνεισφορά του κοινού προς ανακούφιση των πυρόπληκτων στις πληγείσες περιοχές από την καταστροφική πυρκαγιά, καταγράφηκε τεράστιο ενδιαφέρον από πλευράς των πολιτών και οργανωμένων συνόλων. Η ανταπόκριση από πλευράς του κοινού και των οργανωμένων συνόλων υπήρξε άκρως συγκινητική με τεράστια συνεισφορά σε είδη πρώτης ανάγκης που έχει φθάσει στο Συντονιστικό Κέντρο Σκαρίνου. Από την ανταπόκριση αυτή, οι ανάγκες έχουν προς το παρόν υπερκαλυφθεί. Η συνδρομή του κοινού θα ζητηθεί εκ νέου εάν υπάρξουν νέες ανάγκες. Για άλλη μια φορά εκφράζεται βαθιά ευγνωμοσύνη προς τους πολίτες για την άμεση ανταπόκριση τους.

Η ανταπόκριση από πλευράς του κοινού και των οργανωμένων συνόλων υπήρξε άκρως συγκινητική με τεράστια συνεισφορά σε είδη πρώτης ανάγκης που έχει φθάσει στο Συντονιστικό Κέντρο Σκαρίνου.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top