Άγνωστο πρόσωπο απέσπασε από το περίπτερο κούτες τσιγάρων

Άγνωστο πρόσωπο απέσπασε από το περίπτερο κούτες τσιγάρων

Υπόθεση κλοπής μεγάλου αριθμού κούτων τσιγάρων από περίπτερο, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες από ιδιοκτήτη περιπτέρου  στον αστυνομικό σταθμό Πάφου, ότι άγνωστο πρόσωπο απέσπασε από το περίπτερο που διατηρεί στην περιοχή Μουττάλου αριθμό κούτων τσιγάρων και τράπηκε σε φυγή. 

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο μέρος και όπως διαφάνηκε το περίπτερο διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη που όπως φαίνεται στις εικόνες  πρόκειται για νεαρή γυναίκα.  

Η δράστης κατάφερε να διαφύγει με όχημα που την ανέμενε εκτός του περιπτέρου . Τα μέλη της δύναμης συνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE