Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια του γιου του στην Λεμεσό– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια του γιου του στην Λεμεσό– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Σε τραγωδία κατέληξε συνάντηση τριών προσώπων τα ξημερώματα στις 5:00, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στη Μονή.

Συγκεκριμένα, δύο Ελληνοκύπριοι, πατέρας 58 ετών, μαζί με τον 25χρονο γιό του συναντήθηκαν με τρίτο πρόσωπο ηλικίας 30 ετών, με σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους που αφορούν οικονομικά θέματα.

Στην συνάντηση υπήρξε ένταση μεταξύ του 25χρονου και του 30χρονου, με τον δεύτερο να επιβιβάζεται στο όχημα του και να χτυπάει θανάσιμα τον 58χρονο πατέρα μπροστά στα έντρομα μάτια του γιού του.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όπου διενεργούν εξετάσεις για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το φονικό.

Την ίδια ώρα γίνονται ενδελεχείς έρευνες για εντοπισμό του 30χρονου δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για τις φονικές πυρκαγιές, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν τον Πρόεδρο για έλλειψη ανάληψης ευθυνών και επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE