Σε καραντίνα η Δούκισσα του Κέμπριτζ - Ήρθε σε επαφή με κρούσμα

Σε καραντίνα η Δούκισσα του Κέμπριτζ - Ήρθε σε επαφή με κρούσμα

Σε αυτοαπομόνωση τέθηκε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ, τέθηκε σε καραντίνα καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε σε επαφή μ' ένα άτομο που τελικά βρέθηκε θετικό σε τεστ Covid.

«Η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν εμφανίζει συμπτώματα. Ακολουθεί τις κυβερνητικές οδηγίες και τέθηκε σε απομόνωση στην οικία της», ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Κατά συνέπεια, όλα τα ραντεβού της Δούκισσας του Κέμπριτζ ακυρώθηκαν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE