ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Τέσσερα πρόσωπα συνέλαβε η Αστυνομία Πάφου για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες μέλη του ΟΠΕ και της Τροχαίας Πάφου συνέλαβαν στην Πάφο για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στην Δημοκρατία ένα πρόσωπο ηλικίας 25 ετών. Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο 25χρονος υπέβαλε αίτηση για πολιτικός πρόσφυγας στις 27.3.19 ,αίτηση την οποία  απέσυρε στις 15.10.19 .

Στην συνέχεια αποτάθηκε για άδεια παραμονής ως σύζυγος Ευρωπαίου πολίτη στις 29.5.20 . Η αίτηση του απορρίφθηκε και τα στοιχεία του 25χρονου τοποθετήθηκαν στον κατάλογο των καταζητούμενων προσώπων στις 17.1.21.Έκτοτε αυτός παραμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας. Συνελήφθη και καταβάλλονται προσπάθειες για απέλαση του.

Στο μεταξύ, σε δεύτερη περίπτωση,  μέλη του ΟΠΕ Πάφου συνέλαβαν στο χωριό Σκούλι της επαρχίας Πάφου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στην Δημοκρατία, τρία πρόσωπα. Πρόκειται, για 29χρονο, για 25χρονο και για 23χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος υπέβαλε αίτηση σαν πολιτικός πρόσφυγας η οποία απορρίφθηκε στις 22.2.21 και ενημερώθηκε στις 28.2.21. Έκτοτε αυτός  δεν εγκατέλειψε την Δημοκρατία και παραμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Εξάλλου ο 25χρονος υπέβαλε αίτηση σαν πολιτικός πρόσφυγας η οποία απορρίφθηκε στις 6.5.21 και έκτοτε παραμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Επίσης ο 23χρονος από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι εισήλθε στις ελεύθερες περιοχές μέσω κατεχομένων από άγνωστο σημείο, πριν δύο περίπου μήνες και έκτοτε παραμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας. 

Τα τρία πρόσωπα επίσης τέθηκαν υπό κράτηση και γίνονται διευθετήσεις για απέλαση τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top