ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο 44χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο 44χρονου

Τα αίτια πρόκλησης έκρηξης που σημειώθηκε το βράδυ που πέρασε, σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ στην οικία του 44χρονου ιδιοκτήτη του, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε 45 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα και μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν για εξετάσεις στη σκηνή, όπου διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν και στην οικία.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται το πρωί της Τρίτης, ώστε να διαφανούν τα αίτια πρόκλησης της έκρηξης.

Τις εξετάσεις διεξάγει ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου και ο Κλάδος Πυροτεχνουργών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.