Ποινή φυλάκισης σε 56χρονο για βιασμό και αιμομιξία στη Λεμεσό - Ανακοίνωση για καταδίκες

Ποινή φυλάκισης σε 56χρονο για βιασμό και αιμομιξία στη Λεμεσό - Ανακοίνωση για καταδίκες

Σε ανακοίνωση για δύο καταδίκες προχώρησε η Αστυνόμια σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου. 

Συγκεκριμένα, σε ποινή φυλάκισης 16 ετών καταδίκασε σήμερα το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λεμεσό, άντρα ηλικίας 56 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο, σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε βιασμό/αιμομιξία.

Επίσης, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών, άντρα ηλικίας 42 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Το Δικαστήριο επέβαλε επίσης στον 42χρονο, πέντε βαθμούς ποινής και στέρηση του δικαιώματος να κατέχει ή να λαμβάνει άδεια οδήγησης για περίοδο έξι μηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE