Survivor τελικός: Εκεί θα ξοδέψει ο Σάκης Κατσούλης τα 100.000 ευρώ

Survivor τελικός: Εκεί θα ξοδέψει ο Σάκης Κατσούλης τα 100.000 ευρώ

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor και φεύγει πλουσιότερος κατά 100 χιλιάδες ευρώ από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά από αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor, αφού επιλέχθηκε από τον κόσμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE