Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου εξελέγη Αντιπρόεδρος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου εξελέγη Αντιπρόεδρος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ

Η Βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας και Ειδική Αντιπρόσωπος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, εξελέγη ως μία εκ των Αντιπροέδρων της Συνέλευσης, αξίωμα που για πρώτη φορά καταλαμβάνει Κύπριος βουλευτής στην Κ.Σ.ΟΑΣΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, οι εργασίες της 29ης Ετήσιας Συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ), ολοκληρώθηκαν χθες στη Βιέννη με τη διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας μέσω διαδικτύου για την ανάδειξη των νέων αξιωματούχων της Συνέλευσης.

Στο αρχικό στάδιο της συλλογής υπογραφών για την ανάδειξη των επικρατέστερων υποψηφίων για το εν λόγω αξίωμα, η κα Χαραλαμπίδου έλαβε τη στήριξη βουλευτών σημαντικού αριθμού χωρών προς τους οποίους εξέφρασε ειλικρινείς ευχαριστίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE