Θλίψη προκαλεί ο θάνατος της πιο γνωστής τραβεστί – Πώς την αποχαιρέτησε η Τζένη Χειλουδάκη;

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος της πιο γνωστής τραβεστί – Πώς την αποχαιρέτησε η Τζένη Χειλουδάκη;

Η πιο γνωστή τραβεστί της Ελλάδας, η Αλόμα, κατά κόσμον Μπάμπης Ταμουτζίδης, άφησε την Τρίτη το πρωί, σε ηλικία 67 ετών την τελευταία της πνοή, σε νοσοκομείο της Αθήνας, με σοβαρά εγκαύματα.

Αυτά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προκλήθηκαν όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της, κάτω από συνθήκες οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν διευκρινιστεί.

Για σχεδόν πενήντα χρόνια, η Αλόμα, όχι απλά ήταν η Νο1 τραβεστί της Συγγρού, αλλά και η πιο συνδικαλισμένη –μαχόταν για τα δικαιώματα όχι μόνο των τραβεστί, αλλά και όλων των εκδιδόμενων γυναικών. Εννοείται πως δεχόταν μεγάλο «κράξιμο» από όλους, εκείνη όμως δεν το έβαζε στιγμή κάτω και συνέχιζε με μεγαλύτερο πείσμα το… έργο της: την αφύπνιση όλων.

Τα τελευταία χρόνια η Αλόμα είχε απαρνηθεί το παρελθόν της και είχε γίνει ξανά Μπάμπης –για την ακρίβεια κάτω από τα φορέματα, τις προκλητικές εμφανίσεις, τις πανύψηλες γόβες, παρέμενε πάντα ο Μπάμπης, που αναγκάστηκε να γίνει τραβεστί για λόγους επιβίωσης.

aloma

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή της στον Alpha, είχε δηλώσει πως δεν είχε αισθανθεί ποτέ γυναίκα και γι’ αυτό άλλωστε δεν είχε προχωρήσει στην αλλαγή φύλου.

Η καθημερινότητα του Μπάμπη ήταν γεμάτη μοναξιά, αδιέξοδο, περισυλλογή και πολλούς περιπάτους με το σκύλο του. Χωρίς φίλους, χωρίς συγγενείς. Με μια μόνο σκέψη: Δεν πρόλαβε να κάνει στη ζωή του αυτά που πάντα ήθελε.

aloma1

H Τζένη Χειλουδάκη αποχαιρέτισε την Αλόμα με το παρακάτω μήνυμά της στο προφίλ της στο facebook, φέρνοντας μια συγκλονιστική πληροφορία στο φως.

peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE