Εσπευσμένα στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση ο Σιζόπουλος

Εσπευσμένα στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση ο Σιζόπουλος

Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, με αποτέλεσμα να μεταβαίνει άμεσα στην Αθήνα με σκοπό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Επί της ευκαιρίας, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ προέβη σε γραπτή δήλωση, λέγοντας ότι «θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής Λευκός Σταυρός στην Αθήνα για το εξαιρετικό ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει και για το υψηλό επίπεδο περίθαλψης που μου έχουν προσφέρει.

Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου, Δρ Θεολόγο Θεολόγου, χάρη στον οποίο σήμερα να είμαι πολύ καλύτερα στην υγεία μου.

Θερμές ευχαριστίες οφείλω και στον Αρχηγό Αστυνομίας και τους συνεργάτες του για την ταχύτητα διεκπεραίωσης της άμεσης μετάβασής μου στην Αθήνα καθώς και όλους τους φίλους και συναγωνιστές για το ενδιαφέρον που επέδειξαν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE