LIFESTYLE

Συγκλονίζει η Ιωάννα Τούνη: «Άκουσα τον πατέρα μου να με αποκαλεί μπάσταρδο»

Συγκλονίζει η Ιωάννα Τούνη: «Άκουσα τον πατέρα μου να με αποκαλεί μπάσταρδο»

Το κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από το My Style Rocks μιλώντας στο περιοδικό Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου που κυκλοφορεί σήμερα μετά από δέκα χρόνια, αυτή τη φορά ως τριμηνιαίο «coffee table magazine», αναφέρθηκε στις σχέσεις με τον μπαμπά της ενώ ανέσυρε μνήμες που την έχουν πληγώσει.

«Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από τον γάμο τους μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στην Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί. Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο πατέρας μου είπε «Ασε με ρε Τάνια με το μπάσταρδο!». Για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες που δεν έχουν αναγνωριστεί» εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα κατά το παρελθόν είχε μίλησε για τη σχέση με τη μαμά της αποκαλύπτοντας το πρόβλημα της υγείας της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έχει αναφέρει ότι έμενε σε Airbnb τους τελευταίους μήνες ψάχνοντας να βρει το κατάλληλο σπίτι για εκείνη. Όταν follower τη ρώτησε γιατί δεν μένει με τη μητέρα της μέχρι να βρει εκείνο που θα ήθελε, εκείνη απάντησε: «Γιατί η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες οπότε τη βλέπω σχεδόν καθόλου. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η κατάσταση με τον covid, να κάνουμε ξανά αγκαλίτσες».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top