Ανήλικος οδηγούσε παράνομα - Έκλεψε το αυτοκίνητο της γιαγιάς του και προσπάθησε να ξεφύγει από τις Αρχές

Ανήλικος οδηγούσε παράνομα - Έκλεψε το αυτοκίνητο της γιαγιάς του και προσπάθησε να ξεφύγει από τις Αρχές

Τροχαία αδικήματα που συνέβηκαν χθες βράδυ, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  γύρω στη 1:50 το πρωί σήμερα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εκτελούσαν περιπολία στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο και αντιλήφθηκαν όχημα το οποίο ήταν σταματημένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου και εντός του οχήματος βρίσκονταν τρία πρόσωπα. Οι αστυνομικοί όταν κατέβηκαν για να τους ελέγξουν ο οδηγός του οχήματος στην θέα των Αστυνομικών ξεκίνησε το αυτοκίνητο και εγκατέλειψε με μεγάλη ταχύτητα την σκηνή. 

Το περιπολικό με τη χρήση των φάρων και σειρήνας κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει, όμως αυτός οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα αλόγιστα και επικίνδυνα παραβίασε φωτεινούς σηματοδότες και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο οδηγούς άλλων οχημάτων.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ξέφυγε από την οπτική επαφή των αστυνομικών και λίγο αργότερα το αυτοκίνητο γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα εντοπίστηκε σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης ιδιωτικής κλινικής στην Πάφο.  Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου είναι ηλικίας 71 ετών από την Γεροσκήπου, η οποία ανέφερε ότι το αυτοκίνητο δεν το είχε δώσει σε κανέναν και πιθανό να κλάπηκε. 

Σήμερα το πρωί, προσήλθε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ανήλικος μαζί με τον πατέρα του ο οποίος ανέφερε πως ήταν ο ίδιος που οδηγούσε το όχημα και είχε μαζί του δύο φίλους του. Ο ανήλικος είναι εγγονός της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου.

Το ΤΑΕ Πάφου και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.