Συνέλαβαν 26χρονο δύο χρόνια μετά...Μπούκαρε σε οικία και έκλεψε κινητό τηλέφωνο

Συνέλαβαν 26χρονο δύο χρόνια μετά...Μπούκαρε σε οικία και έκλεψε κινητό τηλέφωνο

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άνδρας ηλικίας 26 ετών, ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, τον Αύγουστο, 2019.

Πρόκειται για υπόθεση κλοπής από κατοικία, ενός κινητού τηλεφώνου, αξίας 200 ευρώ. Η κλοπή διαπράχθηκε το απόγευμα, στις 23 Αυγούστου.

Τη φωτογραφία του 26χρονου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων του, που μέχρι τότε παρέμεναν άγνωστα.

Αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του αναζητούμενου υπόπτου, εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE