Πως καταντήσαμε έτσι; Βάζουν φωτιά όπου βρουν οι οπαδοί της ΑΕΛ!

Πως καταντήσαμε έτσι; Βάζουν φωτιά όπου βρουν οι οπαδοί της ΑΕΛ!

Αποχωρούν οχλαγωγούντες οι οπαδοί της ΑΕΛ από το στάδιο ΓΣΖ όπου διεξάγεται ο τελικός κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μεταξύ ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ. Μάλιστα φαίνεται ότι χολωμένοι από την ήττα της ομάδας τους, κάποιοι από αυτούς, εκτός εαυτού, εκθέτουν όλους τους φίλους της ομάδας της Λεμεσού

Σύμφωνα με την αστυνομία οι οπαδοί της ΑΕΛ άρχισαν να αποχωρούν από το στάδιο ΓΣΖ μετά το 60ο λεπτό του αγώνα όταν μερίδα οπαδών της Λεμεσιανής ομάδας άρχισε να ρίχνει στο γήπεδο φωτοβολίες, πέτρες, κροτίδες και άλλα αντικείμενα εναντίον του πάγκου του ΑΠΟΕΛ μόλις η ομάδα της Λευκωσίας σημείωσε το 4ο της γκολ με αποτέλεσμα να προηγείται με 4-1.

Με το ξέσπασμα των επεισοδίων ο αγώνας διακόπηκε και επανάρχισε λίγο πριν τις εννέα. Ωστόσο έξω από το γήπεδο ξέσπασαν σοβαρά  επεισόδια κατά την αποχώρηση των οπαδών της ΑΕΛ οι οποίοι έριχναν πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Κατά την αναχώρηση τους οι οπαδοί της ΑΕΛ βάζουν φωτιά σε διάφορα σημεία του δρόμου μεταξύ των οποίων έξω από τον κινηματογράφο K – Cineplex και στον αυτοκινητόδρομο στην Κοφίνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE