ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα - Τους 'τσάκωσαν' με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας crystal meth

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα - Τους 'τσάκωσαν' με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας crystal meth

Τρία πρόσωπα, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 40 ετών και μία γυναίκα 18 χρονών, συνελήφθησαν από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας στην Ορμήδεια, σχετικά με υπόθεση κατοχής συνολικά 22 γραμμαρίων της ουσίας «crystal meth». Η ουσία κατασχέθηκε.


Σε γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας των Βάσεων αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια περιπολίας της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για πρόληψη του εγκλήματος, συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή, δύο πρόσωπα, τα οποία κατηγορήθηκαν για κατοχή «crystal meth» με πρόθεση τη διακίνηση, ενώ τρίτο πρόσωπο αντιμετωπίζει κατηγορίες κατοχής».

Συγκεκριμένα, στην κατοχή των τριών ατόμων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 22 γραμμάρια της ουσίας «crystal meth».

Προστίθεται ότι τα τρία πρόσωπα παρουσιάστηκαν την Τρίτη 6 Ιουλίου ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων στη Δεκέλεια, το οποίο έθεσε υπό κράτηση τον 32χρονο και την 18χρονη μέχρι τις 29 του μήνα οπότε θα παρουσιαστούν ενώπιον του Σώματος για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους τριών χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Βοηθός Διευθυντής της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, Ανδρέας Πιτσιλίδης προειδοποίησε όσους προτίθενται να προμηθεύσουν και να αγοράσουν την εξαιρετικά παράνομη αυτή ουσία.

«Επιδεικνύουμε πολιτική μηδενικής ανοχής για τα ναρκωτικά και δεν θα γίνεται ανεκτό στις περιοχές μας», είπε και σημείωσε πως «η Αστυνομία των Βάσεων έχει δεσμευτεί να καταπολεμήσει το συγκεκριμένο θέμα προκειμένου να διατηρείται η ασφάλεια στις Κοινότητες μας».

Ο κ. Πιτσιλλίδης πρόσθεσε πως «για την κατάσχεση των ναρκωτικών η Αστυνομία των Βάσεων συνεργάστηκε με το Τμήμα Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Δημοκρατίας στην Αμμόχωστο, ώστε να επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη ουσία» και σημείωσε ότι «η στενή εργασιακή σχέση είναι το κλειδί για τη συνεχή επιτυχία αυτού του είδους επιχειρήσεων».

Ανέφερε ακόμα ότι «υπάρχει πάντοτε συνεργασία με το Τμήμα Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, με το οποίο έχουμε μια άριστη επαγγελματική σχέση και μοιραζόμαστε σχετικές πληροφορίες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top