Tα ρίχνει στο Κτημτολόγιο! Συνεχίζεται η αντεξέταση της Ρ. Αριστοδήμου από την κατηγορούσα αρχή

Tα ρίχνει στο Κτημτολόγιο! Συνεχίζεται η αντεξέταση της Ρ. Αριστοδήμου από την κατηγορούσα αρχή

Με την αντεξέταση της Ρούλας Αριστοδήμου συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο η ακρόαση της υπόθεσης διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί.

Κατά τη χθεσινή ακρόαση της υπόθεσης,  η κ. Αριστοδήμου αντεξετάστηκε από το Δικηγόρο της Δημοκρατίας Α’ Νίνο Κέκκο. Ωστόσο η αντεξέταση δεν ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστεί σήμερα  στις 9 το πρωί.

Αρχικά και σε σχετική ερώτηση του κ. Κέκκου, η κ. Αριστοδήμου δήλωσε είπε ότι ως αρχιτέκτονας έχει στα χέρια της δυο εργαλεία, πρώτον τους εν ισχύ επισήμους Τίτλους του Κτηματολογίου, και δεύτερον τα επίσημα σχέδια των υπό διαχωρισμό τεμαχίων, εργαλεία τα οποία χρησιμοποίησε στις εν λόγω αιτήσεις και συμμορφούμενη με τους κανονισμούς και βάσει της πρακτικής που ακολουθείται στην Πολεοδομική Αρχή.

Η κ. Αριστοδήμου ανέφερε επίσης ότι το τεχνικό τμήμα της Aristo Developers έδωσε και περισσότερα στοιχεία από αυτά που απαιτείτο από τον Δήμο, για διευκόλυνση της μελέτης της αίτησης.

Είπε πως όλα τα σχέδια της εταιρείας ήταν σχεδιασμένα στη βάση της επίσημης εξωτερικής οριοθέτησης των τεμαχίων, που της δόθηκε από το Κτηματολόγιο, με όλα τα στοιχεία, και χωρίς καμία αλλοίωση εκ μέρους της εταιρείας οποιουδήποτε στοιχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE