Έρευνα για λογοκλοπή εναντίον του Κεντρικού Τραπεζίτη Τουρκίας

Έρευνα για λογοκλοπή εναντίον του Κεντρικού Τραπεζίτη Τουρκίας

Έρευνα για τη διπλωματική εργασία του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας και πρώην βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Σαχάπ Καβτζίογλου, ξεκίνησε έπειτα από καταγγελίες για λογοκλοπή.

Οι καταγγελίες έγιναν από την εφημερίδα Μπιργκιούν στην τουρκική προεδρία, η οποία ενημέρωσε τις πρυτανικές αρχές, οι οποίες με τη σειρά τους διόρισαν ειδικό για να ερευνήσει το θέμα. Ανακοίνωση μάλιστα της Επιτροπής Συντακτικής Ηθικής του Πανεπιστημίου αναφέρει ότι ο φάκελος τέθηκε στην ημερήσια διάταξη στις 25 Ιουνίου και διορίστηκε επίτροπος για την διερεύνηση του ζητήματος. “Η διαδικασία θα συνεχιστεί σύμφωνα με την οδηγία της επιτροπής δεοντολογίας δημοσίευσης και οι πληροφορίες θα δοθούν μετά την λήψη της απόφασης”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE