Έρευνα για λογοκλοπή εναντίον του Κεντρικού Τραπεζίτη Τουρκίας

Έρευνα για λογοκλοπή εναντίον του Κεντρικού Τραπεζίτη Τουρκίας

Έρευνα για τη διπλωματική εργασία του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας και πρώην βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Σαχάπ Καβτζίογλου, ξεκίνησε έπειτα από καταγγελίες για λογοκλοπή.

Οι καταγγελίες έγιναν από την εφημερίδα Μπιργκιούν στην τουρκική προεδρία, η οποία ενημέρωσε τις πρυτανικές αρχές, οι οποίες με τη σειρά τους διόρισαν ειδικό για να ερευνήσει το θέμα. Ανακοίνωση μάλιστα της Επιτροπής Συντακτικής Ηθικής του Πανεπιστημίου αναφέρει ότι ο φάκελος τέθηκε στην ημερήσια διάταξη στις 25 Ιουνίου και διορίστηκε επίτροπος για την διερεύνηση του ζητήματος. “Η διαδικασία θα συνεχιστεί σύμφωνα με την οδηγία της επιτροπής δεοντολογίας δημοσίευσης και οι πληροφορίες θα δοθούν μετά την λήψη της απόφασης”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE