Έρευνα για λογοκλοπή εναντίον του Κεντρικού Τραπεζίτη Τουρκίας

Έρευνα για λογοκλοπή εναντίον του Κεντρικού Τραπεζίτη Τουρκίας

Έρευνα για τη διπλωματική εργασία του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας και πρώην βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Σαχάπ Καβτζίογλου, ξεκίνησε έπειτα από καταγγελίες για λογοκλοπή.

Οι καταγγελίες έγιναν από την εφημερίδα Μπιργκιούν στην τουρκική προεδρία, η οποία ενημέρωσε τις πρυτανικές αρχές, οι οποίες με τη σειρά τους διόρισαν ειδικό για να ερευνήσει το θέμα. Ανακοίνωση μάλιστα της Επιτροπής Συντακτικής Ηθικής του Πανεπιστημίου αναφέρει ότι ο φάκελος τέθηκε στην ημερήσια διάταξη στις 25 Ιουνίου και διορίστηκε επίτροπος για την διερεύνηση του ζητήματος. “Η διαδικασία θα συνεχιστεί σύμφωνα με την οδηγία της επιτροπής δεοντολογίας δημοσίευσης και οι πληροφορίες θα δοθούν μετά την λήψη της απόφασης”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE