Η Στικούδη τρέλανε το Instagram: Φώτο με μπικίνι που δεν αφήνουν και πολλά στην φαντασία

Η Στικούδη τρέλανε το Instagram: Φώτο με μπικίνι που δεν αφήνουν και πολλά στην φαντασία

Πιο σέξι… πεθαίνεις για τα γυρίσματα του νέου της video clip της στη Νάξο

Αναστέναξε η Νάξος τις δυο τελευταίες ημέρες, καθώς η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στο νησί για τα γυρίσματα του νέο της video clip και κυκλοφορεί όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανέβασε στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, προκαλώντας εγκεφαλικά στους followers της.

Ο λόγος είναι προφανής, αφού όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, τα δυο μαγιό που φορά η Κατερίνα Στικούδη αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία, με τα… κορδόνια να είναι επιμελώς τοποθετημένα ώστε νακρύβουν τα απολύτως απαραίτητα.

Όσο για το κορμί; Ε δεν το συζητάμε… Κορμάρα από τις λίγες.

s1.jpg

s2.jpg

s4.jpg

s5.jpg

s7.jpg

Πηγή: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE