Λάρνακα: Καταζητείται 50χρονος για υπόθεση τοκογλυφίας και επίθεσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λάρνακα: Καταζητείται 50χρονος για υπόθεση τοκογλυφίας και επίθεσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου, 50 ετών, από τη Λάρνακα, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση τοκογλυφίας και επίθεσης, που διαπράχθηκε στις 15/6/2021 στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 50χρονος περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ. περίπου με μαύρα μαλλιά και μαύρη γενειάδα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου στο τηλέφωνο 24-804560 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE