Λάρνακα: Καταζητείται 50χρονος για υπόθεση τοκογλυφίας και επίθεσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λάρνακα: Καταζητείται 50χρονος για υπόθεση τοκογλυφίας και επίθεσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου, 50 ετών, από τη Λάρνακα, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση τοκογλυφίας και επίθεσης, που διαπράχθηκε στις 15/6/2021 στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 50χρονος περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ. περίπου με μαύρα μαλλιά και μαύρη γενειάδα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου στο τηλέφωνο 24-804560 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE