Λάρνακα: Καταζητείται 50χρονος για υπόθεση τοκογλυφίας και επίθεσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λάρνακα: Καταζητείται 50χρονος για υπόθεση τοκογλυφίας και επίθεσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου, 50 ετών, από τη Λάρνακα, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση τοκογλυφίας και επίθεσης, που διαπράχθηκε στις 15/6/2021 στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 50χρονος περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ. περίπου με μαύρα μαλλιά και μαύρη γενειάδα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου στο τηλέφωνο 24-804560 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE