LIKE ONLINE

Κι όμως: Αυτό το σκουριασμένο αυτοκίνητο πουλήθηκε πολλά!

Κι όμως: Αυτό το σκουριασμένο αυτοκίνητο πουλήθηκε πολλά!

Οι εικόνες είναι απογοητευτικές για τους περισσότερους και φυσικά δεν δικαιολογούν το ποσό που δαπανήθηκε των 32.000€ για να αποκτήσει κάποιος ένα τόσο άσχημα σκουριασμένο αυτοκίνητο.

Το πολύ θετικό, ίσως και το μόνο θετικό, είναι πως το αυτοκίνητο όπως το βλέπουμε στις φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε μετά από πολλές δεκαετίες ακινησίας, δεν έχει αλλαγές και τροποποιήσεις σε σχέση με το πώς άφησε το εργοστάσιο της Dodge το 1968. Αυτό σημαίνει πως ο κινητήρας είναι ο αρχικός, δικός του όπως και το κιβώτιο των ταχυτήτων αλλά και κάθε λεπτομέρεια που βλέπει κανείς πάνω στο αυτοκίνητο (η επένδυση βινυλίου στην οροφή, οι ταπετσαρίες των καθισμάτων, κλ.π.).

Αυτό συνήθως, στην αγοραπωλησία ενός αυτοκινήτου- αντίκα, είναι σημαντικό. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, με δεδομένο το ότι πέραν των μηχανικών μερών που μπορούν να μια εκτενή (και κοστοβόρα) συντήρηση να παραμείνουν πάνω στο αυτοκίνητο, όλα τα υπόλοιπα χρειάζονται αντικατάσταση ή εκτενείς επεμβάσεις. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το ποσό που πουλήθηκε το αυτοκίνητο αυτό στο Ebay, είναι αξιοθαύμαστα υψηλό και μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως είτε αυτός που το πήρε είχε «άγνοια κινδύνου», είτε έχει στοκ ανταλλακτικών και δεν θα του κοστίζει η ανακατασκευή τόσο όσο σε κάποιον από εμάς τους υπόλοιπους.

Τα «λάθη» που εντοπίζονται στο μπροστινό μέρος και προφανώς αφορούν κάποια επισκευή στο παρελθόν, θα έπρεπε να λειτουργήσουν κάπως αποτρεπτικά για τον αγοραστή αλλά κάτι τέτοιο όπως φαίνεται δε συνέβη. Η μάσκα και τα μπροστινά φτερά, είναι από μεταγενέστερη εκδοχή του μοντέλου αλλά αυτό είναι πταίσμα μπροστά στα σαπισμένα μέρη του πλαισίου και του αμαξώματος που δεν σώζονται με επισκευή αλλά χρήσουν αντικατάστασης. Αγοραστής όμως υπάρχει για τα πάντα και αυτή η αγορά αποτελεί άλλη μια απόδειξη αυτού και εμείς κλείνουμε με την ευχή να δούμε το συγκεκριμένο Charger στην κατάσταση που του αξίζει, πλήρως αποκατεστημένο και με ευτυχή το νέο του ιδιοκτήτη.

Πηγή: newsauto.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top