Δίπλα στους πυρόπληκτους των κοινοτήτων Οράς και Μελίνης οι Lions

Δίπλα στους πυρόπληκτους των κοινοτήτων Οράς και Μελίνης οι Lions

Οι Lions παρέδωσαν στους δυο Προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων Οράς και Μελίνης μεγάλη ποσότητα ελαστικών αγωγών άρδευσης με σκοπό την αντικατάσταση των κατεστραμμένων από την πύρινη λαίλαπα.

 
Τα μέλη των λεσχών Lions Κύπρου με την συνδρομή των λεσχών της Βορείου  Ελλάδας, κινητοποιήθηκαν άμεσα για να ανακουφίσουν του κατοίκους  των χωριών Οράς και Μελίνης που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την φονική πυρκαγιά της 3ης Ιουλίου.
 
Η Διοίκηση του Θέματος Βορείου Ελλάδος και Κύπρου, υπό τον Κυβερνήτη Νίκο Κοτόπουλο ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον προηγούμενο Διεθνή Σύμβουλο Γιώργο Παπά, τον Α’ Αντικυβερνήτη Στέλιο Στυλιανίδη και μαζί με την Συντονίστρια Υπηρεσιών Έλενα Πάτσιου μετά από συνάντηση με τις τοπικές Αρχές και τους κρατικούς φορείς, αποφασίστηκε άμεσα η κάλυψη των αναγκών ζωτικής σημασίας των πυρόπληκτων κοινοτήτων σε υλικά αγροτικής υποδομής λόγω της εκτεταμένης καταστροφής του κεντρικού συστήματος άρδευσης.
 
Συγκεκριμένα, η Συντονίστρια Υπηρεσιών της οργάνωσης Ελένη Πάτσιου και μέλη των Lions, παρέδωσαν στους Προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων Οράς και Μελίνης μεγάλη ποσότητα ελαστικών αγωγών άρδευσης με σκοπό την αντικατάσταση των κατεστραμμένων από την πύρινη λαίλαπα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE