ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Ο εφιάλτης της 18χρονης στα χέρια του αστυνομικού - Την κακοποιούσε, την εξέδιδε και την απειλούσε με όπλο

Ηλιούπολη: Ο εφιάλτης της 18χρονης στα χέρια του αστυνομικού - Την κακοποιούσε, την εξέδιδε και την απειλούσε με όπλο

Από το μεσημέρι του Σαββάτου, μέχρι τη μια τα ξημερώματα της Κυριακής, στα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, η 18χρονη κοπέλα που κατήγγειλε οτι εν ενεργεία αστυνομικός τη βίαζε, την κακοποιούσε και την εξέδιδε, ξεδίπλωνε στους αξιωματικούς τον εφιάλτη που βίωσε.

Το κορίτσι, που κατάφερε να αποδράσει απο το κολαστήριο της Ηλιούπολης οπου την είχε φυλακίσει ο αστυνομικός και άγρια χτυπημένη να ζητήσει βοήθεια απο την υπάλληλο μιας καφετέριας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους «Αδιάφθορους» όλα όσα φρικτά υπέστη.

Οι πληροφορίες λένε οτι το κορίτσι, γνώρισε πριν απο περίπου δύο μήνες τον αστυνομικό ο οποιος την παρέσυρε και σύναψαν σχέση. Όμως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Ο υπερασπιστής του νόμου, μεταμορφωθηκε στον πιο σκληρό του παραβάτη και ο εφιάλτης για την 18χρονή που μόλις είχε τελειώσει το σχολείο και όπως αναφέρει στο protothema.gr ο ένας εκ των δυο συνηγορων της κ. Ιωάννης Μυκωνιάτης, ο βασανιστής της, «την είχε αιχμαλωτίσει. Δεν της επέτρεψε καν να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις», είχε ήδη ξεκινήσει.

Ο δράστης αφού την απόκοψε από το οικογενειακο της περιβάλλον, στη συνέχεια με απειλές και ξύλο, την εξέδιδε μέσω internet. Μάλιστα όπως κατήγγειλε στο Τμήμα της Ηλιούπολης οπου προσέφυγε χθες το μεσημέρι με την υπάλληλο που την έσωσε, είπε οτι την χτυπούσε, την βίαζε ενω την απειλούσε με το όπλο του.

Την είχε δε, αναγκάσει να κλεισει όλους τους λογαριασμούς στα social media προκειμένου να σβήσει εντελώς το στίγμα της για να μπορεί να την ελέγχει απόλυτα. Η νεαρή, μετά την αποδραση απο το διαμέρισμα - κολαστήριο και την καταγγελία στο Τμήμα, οδηγήθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όμως λίγο πριν τη μια με υπηρεσιακό όχημα που έφερε συμβατικές πινακίδες αναχώρησε.

Η έτερη συνηγορος της κυρία Αντωνία Λεγάκη τόνισε στο protothema.gr πως «λίγο πριν τη μία, είδαμε ενα συμβατικό όχημα της Αστυνομίας να φεύγει και δεν γνωρίζουμε που είναι η εντολέας μας…». Ο αστυνομικός, μετά την καταγγελία της 18χρονης οδηγήθηκε στο Τμήμα της Ηλιούπολης και απο εκεί στα γραφεία των «Αδιάφθορων»για να εξεταστεί.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top