ΠΑΣΙΚΑ: «Οι καταστηματάρχες της περιοχής έχουν ξεπεράσει τα όρια χρησιμοποιώντας άκομψα έως και προσβλητικά επιχειρήματα»

ΠΑΣΙΚΑ: «Οι καταστηματάρχες της περιοχής έχουν ξεπεράσει τα όρια χρησιμοποιώντας άκομψα έως και προσβλητικά επιχειρήματα»

Απάντηση δίδει με ανακοίνωση του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ Πάφου) σε σχέση με τοποθετήσεις από καταστηματάρχες του παραδοσιακού πυρήνα της πόλης, μετά και από σχετική τους ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣΙΚΑ εκφράζει μεγάλη λύπη για δημόσιες παρεμβάσεις και επιστολές των ιδιοκτητών καταστημάτων λιανικού εμπορίου της περιοχής.

Όπως αναφέρει ο ΠΑΣΙΚΑ οι καταστηματάρχες της περιοχής «έχουν ξεπεράσει τα όρια της επαγγελματικής αλληλεγγύης και επιδιώκουν με άκομψα έως και προσβλητικά επιχειρήματα», όπως υποστηρίζει, να καθορίσουν συγκεκριμένα πλαίσια ανάπτυξης της περιοχής, βάσει της δικής τους αισθητικής αντίληψης. Επιπρόσθετα, σημειώνει, «με τα απαξιωτικά σχόλιά τους, μηδενίζουν τη μέχρι σήμερα εξαιρετική δουλειά που γίνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο των προσπαθειών ανάπλασης και αναζωογόνησης του εμπορικού κέντρου της πόλης».

Επίσης κακίζει τις προσβλητικές δηλώσεις Ιδιοκτητών Καταστημάτων Λιανικού Εμπορίου που αφορούν τον Δήμαρχο Πάφου, λειτουργούς του Δήμου, καθώς και ορισμένους Δημοτικούς Συμβούλους.

Εμείς, προστίθεται, «όχι μόνο δεν συμφωνούμε, αλλά υιοθετούμε πλήρως την άποψη χιλιάδων επισκεπτών από όλα τα μέρη της Κύπρου, που μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ανάπλαση του παραδοσιακού πυρήνα της πόλης, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά, πως η ανάπλαση που έγινε στο κέντρο της Πάφου, είναι πολύ καλύτερη από όλα τα αντίστοιχα έργα που έγιναν σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.