ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάρτι χωρίς μέτρα με 200 άτομα- Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς όταν τους ζήτησαν safe pass

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάρτι χωρίς μέτρα με 200 άτομα- Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς όταν τους ζήτησαν safe pass

Στην έκδοση 4 ενταλμάτων σύλληψης και στην καταγγελία ιδιόκτητη υποστατικού για παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης νόμου, προχώρησε η αστυνομία Λεμεσού μετά τον εντοπισμό 200 ατόμων έξω από μπαράκι, που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς όταν τους ζήτησαν safe pass.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν σε υποστατικό στη Λεμεσό, όπου και εντόπισαν τους πλείστους από τους παρευρισκόμενους να μην κάθονται στα τραπεζάκια, να μην τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας ενώ κάποιοι χόρευαν στο πεζοδρόμιο.

Στην προσπάθεια τους να προβούν σε έλεγχο θαμώνες κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους, ενώ κάποιος από τους παρευρισκόμενους έριξε ένα ποτήρι στο μπροστινό μέρος περιπολικού της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι.

Μέχρι στιγμής εκδόθηκαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης και δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλα. Επίσης, εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο εναντίον του ιδιοκτήτη για παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης νόμου και για το γεγονός ότι μετέδιδε ηχογραφημένη μουσική χωρίς άδεια.

*φωτογραφία αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE