ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ - Δύο πρόσωπα στο νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ - Δύο πρόσωπα στο νοσοκομείο

Σε πάσσαλο της ΑΗΚ προσέκρουσε αυτοκίνητο στη Λεμεσό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αποτέλεσμα δύο άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/7) όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του και προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στο ύψος του Μονοβόλικου στη Λεμεσό. Στο όχημα επέβαιναν δύο πρόσωπα.


Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE