Ακόμη μια σωτήρια παρέμβαση των ναυαγοσωστών στη Λεμεσό

Ακόμη μια σωτήρια παρέμβαση των ναυαγοσωστών στη Λεμεσό

Ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε χθες σε θάλασσα της Λεμεσού, όπου νεαρή γυναίκα κινδύνεψε με πνιγμό.

Συγκεκριμένα γύρω στις 14:30 στην παραλία της Ακτής Ολυμπίων στη Λεμεσό, 26χρονη που κολυμπούσε από τους κυματοθραύστες προς την ακτή, κινδύνεψε και χρειάστηκε η επέμβαση ναυαγοσώστη, ο οποίος προσέγγισε την λουόμενη και την μετέφερε στην ακτή με ασφάλεια.

Δείτε την ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE