Αρνητής προκάλεσε αναστάτωση στο Mall της Πάφου – Έσπευσε Αστυνομία και συνελήφθη

Αρνητής προκάλεσε αναστάτωση στο Mall της Πάφου – Έσπευσε Αστυνομία και συνελήφθη

Ακόμα μία φορά προκαλείται αναστάτωση σε δημόσιο χώρο, με αρνητή του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 26χρονος μετέβη στο εμπορικό κέντρο της Πάφου το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουλίου, όπου κατά τη διάρκεια ελέγχου από υπεύθυνο ασφαλείας αρνήθηκε να παρουσιάσει safepass ενώ δεν έφερε ούτε προστατευτική μάσκα.

Ο φρουρός ασφαλείας απαγόρευσε στον 26χρονο την είσοδο, ωστόσο ο ίδιος παράκουσε την εντολή και εισήλθε στον χώρο γυρνώντας ανενόχλητος. Τότε οι υπεύθυνοι κάλεσαν την Αστυνομία και μέλη έσπευσαν στο σημείο.

Ο 26χρονος συνέχισε να παρακούει στις συστάσεις, ενώ επιτέθηκε και σε αστυνομικό ως αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE