Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Πάχνα - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Πάχνα - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και δεν χρειάστηκε η εκκένωση κατοικιών στην Πάχνα από την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε αργάκι μεταξύ των χωριών Αγίου Αμβροσίου και Πάχνας, στην επαρχία Λεμεσού.  Συνεχίζονται προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την αστυνομία, προστατεύθηκαν 3 σπίτια και δεν χρειάστηκε τελικά η εκκένωση τους.

Στην περιοχή, επιχειρούν συνολικά 8 εναέρια μέσα και μεγάλος αριθμός επίγειων δυνάμεων από Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών, την Πολιτική Άμυνα, Ταμείο Θήρας και Κοινοτικό Συμβούλιο Αυδήμου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE