Τα κλειστά κυκλώματα «κάρφωσαν» 18χρονο στην Πάφο - Παραδέχθηκε 2 κλοπές

Τα κλειστά κυκλώματα «κάρφωσαν» 18χρονο στην Πάφο - Παραδέχθηκε 2 κλοπές

Υπό κράτηση τέθηκε 18χρονος για δύο υποθέσεις κλοπής από κατοικία και συνωμοσίας προς διάπραξη αδικήματος, με άλλο πρόσωπο για παράνομη είσοδο και κλοπή από δεύτερη κατοικία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε αρχικά, στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από κάτοικο της Πάφου ότι κλάπηκε από την κατοικία του ένα κινητό τηλέφωνο στις 28 Ιουνίου. Μετά από έλεγχο κλειστών κυκλωμάτων προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός 18χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χτες .

Η άλλη υπόθεση που τον βαραίνει αφορά καταγγελία που έγινε στις 5.7.21 όπου μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο διέρρηξαν γκαράζ κατοικίας στην Χλώρακα και απέσπασαν διάφορα εργαλεία.

Ο 18χρονος μετά την σύλληψη του μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη των δύο υποθέσεων.

Ακολούθως κατηγορήθηκε για τα κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Λήξαν« το περιστατικό με ύποπτο αντικείμενο στον ουρανό της Κύπρου – Συνεδριάζει το ΣΕΑ

LIVE: «Λήξαν« το περιστατικό με ύποπτο αντικείμενο στον ουρανό της Κύπρου – Συνεδριάζει το ΣΕΑ

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE