ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό 6ήμερη κράτηση 32χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο

Υπό 6ήμερη κράτηση 32χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης 6 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 32χρονου για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2.30μ.μ. χθες, μέλη του κλιμακίου διαρρήξεων του ΤΑΕ Πάφου ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 32χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Ο 32χρονος αντέδρασε και προσπάθησε να διαφύγει αρνούμενος τη σύλληψη του, ενώ μέλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου που βρισκόταν εκτός καθήκοντος συνέδραμε στη σύλληψη του.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα σακουλάκι που περιείχε κάνναβη βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών. Επίσης, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε εντός του οχήματος του, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα χρυσαφικών και οινοπνευματωδών ποτών.

Ανακρινόμενος ο 32χρονος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη τριών διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν τον περασμένο Απρίλιο στην Πάφο.

Το ΤΑΕ, η ΥΚΑΝ και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top