ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι εισφορές για τους πυρόπληκτους

Συνεχίζονται οι εισφορές για τους πυρόπληκτους

Μετά την πρωτοφανή καταστροφή που βίωσαν από τη φονική πυρκαγιά οι ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας, συνεχίζονται οι εισφορές προς ενίσχυση των πληγέντων.

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ), μέσα στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου, θέλοντας να συμβάλει ηθικά και υλικά στην προσπάθεια επούλωσης των πληγών που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα για άμβλυνση των δυσμενών επιπτώσεων στους κατοίκους και το περιβάλλον, αποφάσισε προς το σκοπό αυτό, να συνεισφέρει το συμβολικό ποσό των €20.000 Ευρώ, από τις μηνιαίες συνδρομές των μελών της.

Εξάλλου, μέρος των εσόδων της παράστασης από την καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ Εσμέ, του Σπύρου Περεσιάδη, την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021.στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, θα διατεθούν μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΟΚ, προς τους συνανθρώπους μας που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top