Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή «Κάννες» της κοινότητας Κόρνου

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή «Κάννες» της κοινότητας Κόρνου

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή «Κάννες» της κοινότητας Κόρνου. Η άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης, είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 12:30, προτού επεκταθεί.

Το Τμήμα Δασών σε ανακοίνωση αναφέρει πως σήμερα η ώρα 12:10, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή «Κάννες» της κοινότητας Κόρνου.

Η άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης, είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 12:30, προτού επεκταθεί.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα,3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα και 2 άτομα του Κοινοτικού Συμβουλίου Πυργών με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE