Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή «Κάννες» της κοινότητας Κόρνου

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή «Κάννες» της κοινότητας Κόρνου

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή «Κάννες» της κοινότητας Κόρνου. Η άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης, είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 12:30, προτού επεκταθεί.

Το Τμήμα Δασών σε ανακοίνωση αναφέρει πως σήμερα η ώρα 12:10, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή «Κάννες» της κοινότητας Κόρνου.

Η άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης, είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 12:30, προτού επεκταθεί.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα,3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα και 2 άτομα του Κοινοτικού Συμβουλίου Πυργών με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE