LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα: Τελικά σε ποιο χέρι έκανε το εμβόλιο; Απαντά στους αρνητές με νέες αποδείξεις

Χριστίνα Μπόμπα: Τελικά σε ποιο χέρι έκανε το εμβόλιο; Απαντά στους αρνητές με νέες αποδείξεις

Λίγες μέρες αφότου γέννησε τις δίδυμες κόρες της, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Όπως τόνισε στην ανάρτησή της στο Instagram, όπου δημοσίευσε και μια φωτογραφία της κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού, την απόφαση αυτή την έλαβε αφότου της έδωσαν το "πράσινο φως" τόσο ο γυναικολόγος της όσο και ο παιδίατρος.

Η ίδια μετά τον εμβολιασμό της απάντησε στα instastories σε κάποια υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε, λέγοντας, μεταξύ άλλων:

"Μόλις έκανα το εμβόλιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ήθελα να πω ότι από την μέρα που μίλησα στον ΣΚΑΪ και είπα την άποψή μου σχετικά με τον εμβολιασμό, όσοι έχετε αντίθετη άποψη και πιστεύετε κάτι διαφορετικό από μένα… δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε άλλη άποψη από μένα. Επίσης σε όσους έχουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και λέτε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίζουμε το εμβόλιο, έχω να πω ότι γελάω, γελάω πολύ. Με βλέπετε χαρούμενη γιατί έκανα κάτι καλό για τους γύρω μου και τις κόρες μου".

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε
Τα αρνητικά σχόλια σε βάρος της δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς αργότερα κάποιοι followers της, κατηγόρησαν τη Χριστίνα Μπόμπα πως λέει ψέματα για το εμβόλιο, καθώς σε άλλο χέρι φαίνεται ότι το έκανε στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε και σε άλλο χέρι στο βίντεο που ανέβασε στο instagram λίγα λεπτά αργότερα.

H selfie την ώρα του εμβολίου όπου φαίνεται ότι κάνει το εμβόλιο στο δεξί της μπράτσο:

Χριστίνα Μπόμπα: Τελικά σε ποιο χέρι έκανε το εμβόλιο; Απαντά στους αρνητές με νέες αποδείξεις
Το πλάνο από το βίντεο στο instagram μετά το εμβόλιο, όπου φαίνεται να έχει κάνει το εμβόλιο στο αριστερό μπράτσο:

 

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα
Η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα δεν έκρυψε την ενόχλησή της και τους απάντησε δημοσιεύοντας δύο νέες φωτογραφίες και ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί ότι οι εικόνες αντιστρέφονται και είναι διαφορετικές όταν βγάζει selfie από το κινητό της και όταν τραβάει φωτογραφίες ή βίντεο μέσα από τα stories του Instagram.

"Έχει πολλή πλάκα που πάντα πάει στο κακό το μυαλό μερικών... Έχω λάβει πολλά μηνύματα που λένε ότι στην πρώτη φωτογραφία του ποστ μου το εμβόλιο είναι στο αριστερό χέρι ενώ στο βίντεο φαίνεται να είναι στο άλλο χέρι. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τη selfie camera του iphone, ενώ το βίντεο από τη selfie camera των stories του instagram και φαίνεται ότι το instagram αντιστρέφει την εικόνα. Οπότε δοκιμάστε το και θα καταλάβετε..."

Πηγή: thetoc.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top